۱۴ آبان ۱۳۹۷، ۹:۲۵

رئیس گروه پیش بینی هواشناسی استان ایلام:

سامانه بارشی در ایلام امروز به اوج فعالیت خود می رسد

سامانه بارشی در ایلام امروز به اوج فعالیت خود می رسد

ایلام-رئیس گروه پیش بینی هواشناسی استان ایلام گفت: سامانه بارشی در ایلام امروز به اوج فعالیت خود می رسد.

مجتبی میهن پرست در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: سامانه بارشی که از دیروز وارد استان شده بارش های متوسطی در سطح استان به عمل آورد به طوری که در شهر ایلام دیروز ۶ میلی متر بارندگی داشتیم.

وی افزود: این سامانه بارشی امروز و فردا نیز در سطح استان فعال است به خصوص برای اواخر وقت امروز به اوج فعالیت خود می رسد.

وی تصریح کرد:  پیش بینی می شود فعالیت این سامانه در امروز همراه با رگبار و رعد و برق شدید، وزش باد شدید، احتمال خطرات آبگرفتگی معابر، سیلابی شدن مسیل ها در استان همراه باشد.

میهن پرست تصریح کرد: فعالیت این سامانه بارشی برای فردا مقدار آن نسبت به امروز کمتر می شود و از اواخر وقت فردا به تدریج از جو استان خارج می شود.

وی ادامه داد: از نظر دمای دیروز دهلران با ۲۶ درجه سانتی گراد گرمترین نقطه استان و ملکشاهی، لومار، ایوان با ۱۱ درجه سانتی گراد خنک ترین مناطق استان گزارش شده است.

وی افزود: دمای شهر ایلام نیز دیروز در گرمترین ساعات به ۱۴ درجه سانتی گراد رسیده است که طی امروز و چند روز آینده نیز روند کاهشی دما با شیب ملایم وجود دارد.

کد مطلب 4450251

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha